Besturingstechniek

Wij bouwen en repareren besturingskasten voor machines. In de industrie zijn machines vaak niet mechanisch aan het eind van hun latijn, maar elektronisch wel. In de loop der jaren zijn zij door noodreparaties en bypasses bovendien soms onveiliger geworden. Wij lossen de problemen op en zorgen ervoor dat de machine niet alleen weer helemaal up to date is, maar zelfs beter werkt dan ooit tevoren! De machine kan probleemloos weer jaren mee, wat een veel lagere investering betekent dan een nieuwe machine.

Vaak zijn defecte frequentieregelaars en sensoren de oorzaak van storingen aan de machine. Wij zijn goed op de hoogte van frequentieregelaars en kennen alle sensoren in de markt. Daardoor zijn wij in staat om een pasklare oplossing te bieden: van kleine reparatie tot een volledig nieuwe besturingseenheid. In het laatste geval leveren wij samen met onze programmeur bijvoorbeeld een optimale PLC-besturing die het oude relais-systeem vervangt: sneller, betrouwbaarder, compacter, overzichtelijker en veel minder onderhoud.

Wát er ook nodig is om de machine weer probleemloos productie te laten draaien, wij nemen onze klanten het hele proces uit handen. Wij repareren, u kunt produceren.